Studeer in het buitenland Kentucky -programma’s

Posted on

Er zijn verschillende studie in het buitenland Kentucky -programma’s beschikbaar. Voor studenten die willen profiteren van een educatieve kans in het buitenland, biedt de staat een verscheidenheid aan beurzen. Afhankelijk van het programma kunnen studenten kiezen uit programma’s in Ghana, India, Indonesië, Senegal en Bosnië en Herzegovina. Studenten die aan dit programma deelnemen, wonen bij gastgezinnen, gaan naar lokale scholen en nemen deel aan het gemeenschapsleven in hun nieuwe land. Dit programma wordt gesponsord door het Amerikaanse Department of State Bureau of Educational and Cultural Affairs.

Isa Study in het buitenland – Kentucky Office kan worden gevestigd in de stad Lexington -Fayette, Verenigde Staten. Het kantoor kan worden bereikt via bus, trein of auto. Moovit is een gratis transport-app die realtime aanwijzingen en live bus- en treinschema’s biedt. Het kan ook reizigers helpen de beste route naar Lewis Hall of het College of Fine Arts te vinden. Moovit kan ook informatie verstrekken over lokale taxi’s en andere opties voor openbaar vervoer.

Het kiezen van het beste onderzoek in het buitenland kan moeilijk zijn. Hoewel de meeste internationale studieprogramma’s een divers scala aan ervaringen bieden, moeten studenten weten wat ze kunnen verwachten. Verschillende studieprogramma’s in het buitenland zijn beschikbaar aan de Universiteit van Kentucky. Studenten kunnen op grote of locatie naar programma’s zoeken. De meeste van deze programma’s hebben een studie van $ 35 in het buitenland beoordeeld. Deze vergoeding wordt beoordeeld wanneer studenten zich inschrijven voor het Study Abroad -programma en zullen tijdens de studie in het buitenland op hun studentenrekening verschijnen.

De Universiteit van Evansville is ook een geweldige keuze voor studenten die geïnteresseerd zijn in het studeren in het buitenland. Het Kentucky Institute of International Study (KIIS) biedt studieprogramma’s in het buitenland aan de Western Kentucky University en Harlaxton College. Deze programma’s worden uitgevoerd in het Engels en onderwezen door de faculteit uit de VS. KIIS biedt op korte en lange termijn programma’s op veel verschillende locaties over de hele wereld. Enkele van de meest populaire KIIS -programma’s zijn in Italië, Tanzania en Spanje.

De Universiteit van Louisville heeft een uitgebreid programma dat studenten een educatieve ervaring biedt in verschillende landen. De universiteit biedt vier weken durende zomerprogramma’s en semesterprogramma’s op verschillende locaties. Het biedt ook professionele ontwikkelingsprogramma’s voor verschillende groepen. Studie in het buitenland Kentucky -programma’s zijn een geweldige manier om uw opleiding te bevorderen. Als je eenmaal hebt besloten om een studie in het buitenland te nemen, wil je de verschillende kosten en baten onderzoeken. U moet ook beslissen over de duur van uw programma.

Voor studenten die in het buitenland in de Verenigde Staten willen studeren, zijn er verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Eerst moet u uw academische doelen bepalen. Er zijn veel programma’s in Kentucky waarmee u een opleiding kunt volgen, of het nu gaat om zaken, onderwijs of internationaal. Studie in het buitenland in de Verenigde Staten is een geweldige manier om een diploma te behalen en een diverse cultuur te ervaren. Als je op zoek bent naar een unieke educatieve kans, is Kentucky de perfecte plek om toe te passen.

Er zijn ook een aantal beurzen beschikbaar voor diegenen die een bachelordiploma willen volgen. Studenten moeten de website van de universiteit bekijken om te zien of ze in aanmerking komen. De Bluegrass Spirit en See Blue Scholarships vereisen beide ACT -scores van ten minste 25. Kentucky Heritage Scholarship vereisen dat studenten een ongewogen GPA van 3,00 hebben. Vervolgens moeten studenten een aanvraag indienen bij het onderwijs van de Universiteit van Kentucky in het buitenland. Als u aan deze vereisten voldoet, kunt u een beurs verwachten.

De Universiteit van Kentucky is het grootste college in de staat en werd opgericht in 1865. Het is de vlaggenschipuniversiteit voor de staat en is een toonaangevende onderzoeksinstelling. Er zijn 16 academische hogescholen op de campus. Populaire onderwerpen zijn onder meer zakelijke, engineering en marketing. Naast het aanbieden van een breed scala aan academische programma’s, biedt de Universiteit van Kentucky recreatieve sporten en varsity atletische teams. Je kunt andere internationale studenten ontmoeten op oriëntatie -evenementen van de University of Kentucky International Student and Scholar Services.

Naast het traditionele curriculum kunt u kiezen tussen door faculteit geleide programma’s of zelfgeleide onafhankelijke studieprogramma’s. Deze programma’s duren twee tot zes weken en kunnen zelfs een hele kwartaal of zomer duren. Gewoonlijk zijn deze programma’s ontworpen om te voldoen aan een specifieke grote of kleine vereiste. Studenten worden aangemoedigd om in groepen te reizen en met lokale mensen te communiceren om de cultuur te ervaren. Ze kunnen culturele verschillen vergelijken en leren over hun eigen land. Studie in het buitenland Kentucky -programma’s zijn een uitstekende optie voor iedereen die zijn opleiding in het buitenland wil voltooien.