Studeer in het buitenland Louisiana

Posted on

Als je op zoek bent naar kansen om meer te leren over een ander land of cultuur, overweeg dan om in het buitenland in Louisiana te studeren. De staat biedt een verscheidenheid aan verschillende programma’s, waaronder degenen die de Home School van de studenten krediet. Deze programma’s staan open voor alle majors, middelbare scholieren en leden van de gemeenschap. Deelnemers aan deze programma’s krijgen inzicht in de geschiedenis, cultuur en kunst van een of meer landen. Studenten kunnen tot zes uur krediet verdienen voor deelname aan deze programma’s.

Naast Spaanse en Franse erfgoed heeft Louisiana een belangrijke Acadische invloed. De staten 16 atletiekteams strijden in de NCAA Division I en trekken fans van over de hele wereld aan. Studenten bij LSU kunnen ook genieten van meer dan 400 studentenclubs en intramurale sporten. De staat wordt ook beschouwd als een topuniversiteit van één procent in de Verenigde Staten. Ondanks de diversiteit kunnen internationale studenten echter de Louisiana -cultuur uitdagend vinden.

Een studie in het buitenland in een ander land kan een levensveranderende ervaring zijn. Het stelt studenten in staat om academische studie te combineren met internationaal avontuur, hun culturele perspectieven te verbreden en hen na het afstuderen op een wereldwijde markt voor te bereiden. Het is een geweldige manier om zich voor te bereiden op de toekomst, of het nu een carrière in internationaal bedrijf is of een passie voor een veld met betrekking tot de kunst. Studie in het buitenland Louisiana kan je helpen je dromen te realiseren. Als u op zoek bent naar een unieke ervaring, is er een kans voor u. De kansen zijn eindeloos, dus je zult zeker iets vinden dat geschikt is voor jou.

De staatsuniversiteit in Louisiana, LSU, is de thuisbasis van de grootste openbare universiteit in de staat. Het heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1860 en is de thuisbasis van een studentenlichaam van meer dan 25.000. De universiteit biedt meer dan 235 studievelden. Voor niet-gegradueerde internationale studenten biedt LSU het LSU Global Program, een programma dat kredietwarencursussen combineert met extra academische ondersteuning. De campus heeft ook een grootschalige oliebrand, zodat studenten een echte smaak kunnen krijgen van hoe het leven in Louisiana is.

Studenten die deelnemen aan uitwisselingsprogramma’s volgen doorgaans regelmatige universitaire cursussen met studenten uit hun gastland. Sommige universiteiten bieden echter cursussen die speciaal zijn ontworpen voor internationale studenten. Deze cursussen worden vaak in het Engels gegeven. Terwijl studenten hun collegegeld betalen aan hun Home UL System Institution, zijn ze verantwoordelijk voor hun eigen voedsel-, huisvestings- en transportkosten. Bovendien zijn ze verantwoordelijk voor het betalen van de kosten van levensonderhoud in het gastland. Bovendien moeten studenten rekening houden met de kosten van een valuta van een gastheer op het platteland en voor het verkrijgen van reistickets.

Hoewel studeren in het buitenland er goed uit kan zien op een cv en je Instagram -feed op een reisgids laten lijken, is er meer op. Je kunt niet alleen een nieuwe taal en cultuur leren, maar je zult ook vrienden van over de hele wereld maken. Je zult ook contact maken met je erfgoed, wat in de toekomst nuttig zal zijn. De herinneringen die je in het buitenland maakt, blijven de rest van je leven bij je. Hoewel het waar is dat deze ervaring een uitdaging zal zijn, zal het ook lonend en verrijkend zijn. Studeren in het buitenland is een geweldige manier om te leren over jezelf en je familiegeschiedenis.

Het kiezen van een studie in het buitenland is een uitstekende manier om uw opleiding te bevorderen terwijl u in het buitenland woont. Internationale programma’s zijn vaak betaalbaarder dan u denkt en stelt u in staat om echt in uw studie te graven. Studeren in het buitenland kan deuren openen voor u en uw gezin en kan u een schat aan mogelijkheden bieden voor uw carrière. Als u in het buitenland in het buitenland gaat, moet u niet overwegen hoe uw diploma u zal helpen zich voor te bereiden op uw leven in Louisiana. Zodra je je studentenvisum hebt gekregen en je hebt gevestigd, ben je op weg naar succes!