Studeer in het buitenland Washington

Posted on

Het Washington Semester-programma, opgericht in 1947, combineert academisch leren met een hands-on stage bij invloedrijke instellingen in Washington D.C. Studenten wonen meeslepende seminars bij onder leiding van onderwerpsexperts en observeren hoe theorie wordt toegepast in de echte wereld. Het Washington Semester -programma biedt studie in het buitenland in de Nations Capital, Stages in International Affairs and Politics en andere kansen om waardevolle ervaring op te doen in het veld. Naast de academische ervaring kunnen studenten deelnemen aan het programma -onderzoeksproject, deelnemen aan stages en keuzevakken volgen.

Studenten kunnen zich inschrijven voor programma’s in het buitenland via het UW Global Education Office. Het Global Education Office bevordert intercultureel onderwijs via verschillende programma’s. Studenten kunnen hun studie in het buitenland al in hun tweede jaar beginnen. Studie in het buitenland kansen worden het hele jaar door georganiseerd en kunnen van een semester tot een volledig jaar duren. Studenten uit elke major of discipline kunnen deelnemen aan een studie in het buitenland. Studie in het buitenland in Washington is een uitstekende manier om de diversiteit van de wereld te ervaren.

Hoewel veel studieprogramma’s in het buitenland zijn gericht op studenten met beperkte tijd en geld, biedt UW ook beurzen voor studenten die een langere termijn of een fulltime diploma willen nastreven. De UW werkt samen met een aantal onderwijs in het buitenland om de kwaliteit van de programma’s te waarborgen. Tijdens het kiezen van een programma moeten studenten rekening houden met het type cursus dat ze zoeken, de lengte van het programma, het onderwijzend personeel en de aangeboden ondersteunende diensten.

Studenten die een kortere termijnprogramma willen nemen, kunnen zich inschrijven voor een exploratieseminar. Hoewel deze optie een langer sollicitatieproces vereist, kunnen studenten de taal van hun keuze ervaren en in een buitenlandse cultuur leven. Met het W&J off-campus programma kunnen studenten ook lessen volgen in een vreemde taal tijdens het studeren in het buitenland. Exploratieseminars zijn ideaal voor studenten met een beperkte taalachtergrond en voor degenen die in de zomer een cursus willen volgen of in het buitenland willen studeren.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het studeren in het buitenland in Washington, moeten hun universitaire handboek overzeese programma’s beoordelen. Dit handboek schetst universitair beleid en procedures voor studie in het buitenland. Daarnaast bevat het belangrijke informatie over het verkrijgen van een paspoort voor studiedoeleinden. Paspoorten kunnen tot zes weken duren om te verwerken. Bovendien is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u een geschikt verzekeringsplan heeft en dat u toegang hebt tot een telefoonplan terwijl u in het buitenland bent.

Studenten van Washington & Jefferson College hebben de mogelijkheid om een semesterlange studie in het buitenland te nemen. Studenten hebben kunst gestudeerd in Italië, theater in Londen, biologie in Australië en vele andere velden over de hele wereld. Dit soort ervaring kan ongelooflijk waardevol zijn als het gaat om een cv. Werkgevers zijn op zoek naar personen die een wereldwijd perspectief aan een bedrijf kunnen brengen. Studie in het buitenland geeft studenten waardevol inzicht en brengt hun gekozen onderhevig aan het leven.

De Universiteit van Washington biedt een verscheidenheid aan niet -gegradueerde en afgestudeerde programma’s. U kunt ervoor kiezen om een inleidende cursus te volgen, een masterprogramma te voltooien of te studeren in een technisch gebied of een doctoraat na te streven. Voor degenen die op zoek zijn naar een langer programma, kunt u ook in het buitenland in Washington studeren. Je kunt het in drie of vier jaar voltooien, afhankelijk van je gekozen studieveld. De universiteit is een geweldige keuze voor studenten die op zoek zijn naar een flexibele, veilige en stimulerende omgeving.

Het kiezen van een studie in het buitenland kan een uitdagende taak zijn, dus u moet de tijd nemen om uw behoeften te overwegen voordat u de beslissing neemt om in het buitenland te studeren. Er zijn vereisten voor voor en na-vrijheid om te overwegen. Naast het voldoen aan academische vereisten, zijn er culturele verschillen waarmee rekening moet worden gehouden. Of u nu besluit om in het buitenland te studeren of een studie in het buitenland te volgen, u moet er zeker van zijn dat u het programma kunt betalen en op tijd kunt zijn voor uw lessen.

Het aanvragen van een studie in het buitenland Washington -programma kan een lang proces zijn en u moet vroeg aanvragen. Doorgaans worden programma’s eind december of begin januari aangekondigd. De deadline van de aanvraag is in januari of februari. Indien geaccepteerd, kunt u tegen eind maart een melding verwachten van uw acceptatie. U kunt in aanmerking komen om financiering te ontvangen voor collegegeld en kamer- en bestuur, sommige maaltijden en reiskosten. U moet er ook voor zorgen dat het programma compatibel is met uw opleiding.