Studeer in het buitenland Massachusetts

Posted on

Als je denkt om in het buitenland te studeren, wil je misschien overwegen naar Massachusetts te gaan om in het buitenland te studeren. Massachusetts biedt veel mogelijkheden om in het buitenland te studeren, dus u zult waarschijnlijk een programma vinden dat aan uw behoeften voldoet. Veel hogescholen en universiteiten in het hele land studeren in het buitenland en het Massachusetts State System staat bekend om zijn kwaliteit en betaalbaarheid. De statenuniversiteiten bieden ook uitstekende ondersteuningsdiensten en collegegeld. Bekijk onze gids voor meer informatie over studeren in het buitenland in Massachusetts.

Middlesex Community College biedt studieprogramma’s in het buitenland op verschillende niveaus, waaronder korte cursusstudies en uitwisselingsprogramma’s. Studenten kunnen er ook voor kiezen om in het buitenland te studeren in de zomer, semester of fulltime. Sommige hogescholen en universiteiten bieden uitwisselingsprogramma’s aan, terwijl anderen studenten in het buitenland slechts enkele maanden in het buitenland kunnen studeren. Studenten van Middlesex Community College kunnen internationale fellowships aanvragen of in het buitenland studeren korte cursussen en hun credits overbrengen naar een Massachusetts College of universiteit.

Studenten moeten contact opnemen met een studentenbureau in Massachusetts om te studeren in het buitenland. Deze agenten hebben ervaring in het buitenland onderwijs en studeren in het buitenland. Het is het beste om het aanvraagproces ten minste drie maanden vóór het begin van uw opleiding te beginnen. U kunt online of op papier solliciteren. Afhankelijk van de universiteit die u wilt volgen, moet u verschillende aanvraagformulieren indienen. Het duurt ongeveer vijf tot zes weken om een visum aan te vragen. Vergeet niet om bewijs te leveren van financiële steun en om een minimum bedrag van NAN USD op uw bankrekening te hebben.

Hoewel studeren in het buitenland een opwindende ervaring kan zijn, vrezen veel studenten de kosten ervan. Gelukkig maakt de Universiteit van Massachusetts Amherst het betaalbaar voor studenten om in het buitenland te studeren en bieden ze verschillende opties voor financiële bijstand. Studie in het buitenland is een levensveranderende ervaring. De kosten hoeven niet onbetaalbaar te zijn. Met een beetje onderzoek en planning zult u zich snel realiseren dat studeren in het buitenland in Massachusetts een geweldige investering is. Dit programma is erkend door de Senator Paul Simon Award en is een van de vier campussen die de prijs ontvangt.

Als u in Massachusetts in Massachusetts wilt studeren, kunt u een van de vele beurzen aanvragen. De Gilman -beurzen openen binnenkort hun vroege beslissingscyclus. Niet alle programma’s accepteren echter financiële hulp. Neem contact op met financiële hulpdiensten voor meer informatie. De Gilman Scholarship en het Fund for Education Abroad -beurzen zijn twee beurzenprogramma’s waarvoor u kunt aanvragen. U kunt beide programma’s vóór 15 september aanvragen, maar houd er rekening mee dat niet alle studie in het buitenland programma’s in aanmerking komt voor de Gilman -beurs.

U kunt ook financiële hulp van uw universiteit krijgen om in het buitenland te studeren in Massachusetts. In tegenstelling tot veel universiteiten in de Verenigde Staten, biedt Massachusetts verschillende financiële hulpprogramma’s en zijn er veel beurzen voor studenten die in aanmerking komen. Zorg ervoor dat u er een solliciteert voordat u beslist welk programma u moet bijwonen. U kunt ook het International Programs Office op uw universiteit bezoeken om aan de slag te gaan. Het International Programs Office kan u helpen het meest betaalbare en handige programma voor uw behoeften te bepalen.