Studeer in het buitenland in Ohio United

Posted on

Studie in het buitenland Programma’s bieden studenten de mogelijkheid om hun opleiding uit te breiden buiten de grenzen van de Verenigde Staten. Ze kunnen een week of een semester doorbrengen in een buitenlandse instelling en krediet verdienen in hun belangrijkste of een andere discipline. Ze kunnen ook deelnemen aan serviceprogramma’s of stages om praktische ervaring op te doen. Studeer in het buitenland opties bij Ohio United zijn gevarieerd en bieden iets voor elke student. De meeste studenten kiezen ervoor om in het buitenland te studeren tijdens hun junior of seniorjaren, maar er zijn veel mogelijkheden voor studenten van alle majors. Als u meer wilt weten over de verschillende opties en de voordelen van studeren in het buitenland, praat dan met uw academische adviseur of het internationale kantoor.

Een ander voordeel van het studeren in het buitenland in Ohio is de lage kosten van levensonderhoud in vergelijking met het nationale gemiddelde. Hierdoor kunnen internationale studenten hun geld besparen en de aangrenzende staten verkennen. Andere aangrenzende staten zijn West Virginia, Pennsylvania en Michigan. Hoewel het studeren in het buitenland in Ohio niet perfect past bij elke student, kan het een uitstekende overgangstoestand zijn. Terwijl u in het buitenland in de Verenigde Staten studeert, vindt u een verscheidenheid aan mogelijkheden om uw nieuwe omgeving te verkennen.

Het Office of Overseas Studies (OAS) beheert meer dan 380 studieprogramma’s in het buitenland in meer dan 70 landen. Van een semester in Nieuw-Zeeland voor majors in het sociale werk tot een jaarlang studie in het buitenland in Lima, Peru voor studenten van epidemiologie, je kunt een programma vinden dat aan je behoeften voldoet. Veel programma’s stellen studenten ook in staat om volledig krediet te verdienen voor hun cursussen. De OAS biedt uitgebreide adviserende diensten en pakketten voor financiële hulp.

Het weer in Ohio is matig warm in de zomer en matig koud in de winter. Er zijn echter enkele zeldzame weersomstandigheden die zich voordoen, zoals sneeuwstormen met meereffecten, tornado’s en aardbevingen. Ondanks het klimaat biedt de staat veilige levensomstandigheden voor internationale studenten. Er zijn talloze studie in het buitenland beschikbaar voor internationale studenten aan een universiteit in Ohio. Als u geïnteresseerd bent om in het buitenland in Ohio te studeren, kunnen de volgende tips u helpen het meeste uit uw tijd in de Verenigde Staten te halen.

De Universiteit van Minnesota is een leider in internationaal onderwijs en professionele ontwikkeling. Het heeft meer dan 150 studieprogramma’s in het buitenland, waaronder beurzen met partnerinstellingen. Het biedt ook ervaringsseminars. Sommige van deze cursussen richten zich op sociale startups in Ghana of door de gemeenschap geleide solidariteit in Zuid-Afrika. U kunt ook financiële hulp ontvangen op basis van uw major en onderzoek. U kunt ook de UW-studie in het buitenland een beurs aanvragen, die u tot $ 4.000 toekent aan een kwart lange studie in het buitenland.

Er zijn tal van mogelijkheden voor studenten om hun vereiste studentenonderwijs in het buitenland te voltooien. Tijdens het studeren in het buitenland kunnen studenten ook hun vereiste algemene onderwijscursussen volgen. Veel programma’s bieden de mogelijkheid om deze cursussen te volgen tijdens het studeren in het buitenland. Daarnaast kunnen de studenten krediet verdienen voor hun diploma en examens afleggen. Dus als u op zoek bent naar het Perfect Study Abroad -programma, moet u rekening houden met de beschikbare opties. Het is niet moeilijk om een programma te vinden bij Ohio United en te gaan werken aan je dromen. Je zult blij zijn dat je dat hebt gedaan.

Nadat u uw studie in het buitenland hebt voltooid, moet u uw officiële transcript naar het kantoor van de registrar op ODU sturen. Dit kantoor zal uw transcript evalueren en uw overdrachtscredits plaatsen. Uw cijfers verschijnen op uw ODU -transcript en worden meegedeeld in uw cumulatieve grade puntgemiddelde. Wanneer u uw transcript ontvangt van uw studie in het buitenland, zal het Business Office u factureren voor het overdrachtskrediet. Nadat uw studie is voltooid, moet u federale financiële hulp aanvragen.

De hoofdstad van Ohio is een grote universiteit, met tal van programma’s in bijna elke major. Studenten die bijvoorbeeld een diploma in architectuur willen nastreven, kunnen de Ohio School of Architecture kiezen. Naast architectuur biedt Ohio University ook zaken, tandheelkunde, onderwijs en psychologie. U moet echter vroeg aanvragen, omdat spaties beperkt zijn. Er zijn een aantal studieprogramma’s in het buitenland in de Verenigde Staten. Dus als u geïnteresseerd bent om in het buitenland in de Verenigde Staten te studeren, overweeg dan om een school in deze staat te kiezen.

Voordat u een studie in het buitenland kiest, moet u het programma onderzoeken. Je moet ervoor zorgen dat het aan de universitaire normen voldoet. Als u een overzeese programma overweegt, moet u er ook achter komen of uw instelling goedkeuring vereist voordat u zich inschrijft. Het Office of Global Education voert een overzicht van alle studieprogramma’s in het buitenland uit. Om ervoor te zorgen dat uw studie in het buitenland veilig is, vraagt u uw adviseur om aanbevelingen. Een studie in het buitenland maakt je een betere student en een meer wereldburger.