Studeer in het buitenland Pennsylvania

Posted on

Als je ooit in het buitenland wilde studeren, is Pennsylvania een geweldige plek om het te doen. De staten die vele studieprogramma’s in het buitenland bieden, bieden een reeks opties voor internationale studenten, waaronder de mogelijkheid om in de Verenigde Staten te werken. U moet echter ook rekening houden met de specifieke vereisten van uw programma. Als u niet zeker weet of u in aanmerking komt voor studeren in het buitenland, neem dan contact op met uw Office van Colleges. Sommige programma’s staan alleen open voor studenten met specifieke majors.

De mogelijkheden voor studie in het buitenland op Penn College zijn eindeloos, van semesterbeurzen tot stages. Met deze programma’s kunt u uw perspectief uitbreiden en nieuwe vaardigheden in vreemde talen ontwikkelen. Er zijn ook mogelijkheden om niet -gegradueerde graden in het buitenland na te streven. Afhankelijk van uw opleiding, kunt u ervoor kiezen om te majoor in zakelijke of internationale betrekkingen, of in een bepaalde discipline. Ongeacht uw keuze, internationale studie is een uitstekende manier om uw horizon te verbreden en uw kennis uit te breiden.

Bij het kiezen van een school in Pennsylvania zijn er een aantal overwegingen. Als je in de VS in het buitenland wilt studeren, wil je misschien overwegen om te studeren aan een van de prestigieuze universiteiten of hogescholen van de staten. Er zijn meer dan 100 vierjarige hogescholen in Pennsylvania, waarvan vele gespecialiseerd zijn in een bepaald gebied. Philadelphia heeft veel medisch onderwijsprogramma’s, terwijl Pittsburgh de thuisbasis is van Carnegie Mellon University. Als u op zoek bent naar een programma in een gebied buiten het zelf, kunt u ook de studie in het buitenland USA School Search -website bekijken.

PennWests Office of International Programs kan u helpen een programma te identificeren voor uw specifieke diploma -vereisten. Veel studeren in het buitenland zijn semester of jaarlang en kunnen uw Pennwest-opleiding verbeteren en tegelijkertijd uw interculturele perspectief verbreden. Bovendien kunnen de internationale ervaringen die u in het buitenland opdoet, u helpen om concurrerender te zijn in uw carrière. Studie in het buitenland kan je helpen je perspectief te verbreden en je voor te bereiden op de steeds diverse wereld van de toekomst.

Voordat u in het buitenland studeert, moet u uw educatieve vereisten bespreken met uw academische adviseur. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u credits kunt overbrengen van uw cursussen naar uw thuisuniversiteit. U hebt ook een cumulatieve GPA van 2.8 nodig om deel te nemen aan een uitwisselingsprogramma. Het is echter mogelijk om een vrijstelling te krijgen als u aan bepaalde vereisten voldoet. Praat voordat u uw definitieve beslissing neemt met uw kantoor voor financiële hulp of uw studie in het buitenland.

Als u overweegt om in het buitenland in Pennsylvania te studeren, moet u zich ervan bewust zijn dat de staat de thuisbasis is van meer dan 150 nationale historische bezienswaardigheden. Meer dan de helft hiervan bevindt zich in Philadelphia. De geschiedenisliefhebbers van de staten zullen niet teleurgesteld zijn en er is geen tekort aan mogelijkheden om deel te nemen aan buitenschoolse activiteiten. Als u meer wilt weten, moet u de nationale historische bezienswaardigheden van Pennsylvania of historische bezienswaardigheden van Philadelphia bekijken.

Of u nu geïnteresseerd bent in een veld met betrekking tot het bedrijfsleven, of u hoopt te leren over een nieuwe cultuur, studeren in het buitenland kan u een waardevol perspectief op de wereld bieden. De ervaring zal u ook helpen vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om een baan te krijgen. Hoewel uw tijd in Pennsylvania beperkt zal zijn, zal de ervaring van het leven in een nieuw land elk veld dat u kiest verrijkt. Er zijn veel studieprogramma’s in het buitenland aangeboden in Pennsylvania, en veel studenten kiezen het programma op basis hiervan.

Veel internationale leeraanbieders bieden beurzen om uw onderzoek te financieren. Het Fonds voor onderwijs in het buitenland geeft bijvoorbeeld studiebeurzen uit aan studenten van ondervertegenwoordigde groepen, minderheden en leerlingen van de community college. Andere instellingen bieden subsidies aan studenten in nood, en het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken biedt ook de Gilman Scholarship aan voor studenten die financiële ontberingen hebben. En er zijn tal van andere beurzen om naar te kijken. Zorg er dus voor dat u uw opties onderzoekt en degene vindt die het beste voor u werkt.

Tijdens het studeren in het buitenland werk je in een stad met een rijke geschiedenis. De stad is ook een hub van kunst en cultuur. Als je bijvoorbeeld muziek bestudeert, leer je hoe je met speciale populaties kunt werken. De stad staat bekend om zijn muziek en heeft veel lokale theatergroepen en gemeenschapsorganisaties. U krijgt ook de kans om deel te nemen aan theater- en dansevenementen. Het is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en meer te leren over de stad.