Studeer in het buitenland in de VS

Posted on

Als je overweegt om in het buitenland in de VS te studeren, wil je misschien Florida overwegen. Deze staat heeft een aantal verschillende studie in het buitenland en is de ideale plek voor internationale studenten. Naast studeren in Florida, kunt u ook cursussen volgen aan een universiteit van Florida. De studieprogramma’s in het buitenland aangeboden door universiteiten van Florida bieden een breed scala aan cursussen, zodat u de beste kunt kiezen voor uw behoeften. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, zijn hier enkele tips:

Misschien wilt u een semester in het buitenland in het buitenland overwegen, zoals Up With People. Dit programma brengt u naar twee continenten en 20 of meer gemeenschappen over de hele wereld. Met mensen zal je leren over verschillende culturen en internationale reizen combineren met servicereren, podiumkunsten en leiderschapservaringen. Het is ook een academische kans, met academisch krediet aangeboden via de universitaire partner, Florida Southern College. Met dit programma kunnen studenten drie tot vier credits verdienen in zakelijke/leiders, communicatie, sociologie en meer.

Onder andere universiteiten in Florida, University of Miami biedt een breed scala aan studieprogramma’s in het buitenland. De Universiteit van Florida biedt meer dan duizend verschillende programma’s over de hele wereld, van Azië tot Afrika tot Europa en Latijns -Amerika. De staat is de thuisbasis van enkele van de grootste universiteiten in het land. Deze universiteiten staan ook bekend om hun uitstekende studie in het buitenland. Florida is echter meer dan alleen de statenuniversiteiten. Veel gemeenschapscolleges en instellingen in staatsbezit bieden kansen in het buitenland.

Broward College heeft een geschiedenis van internationaal onderwijs en werkt samen met verschillende instellingen over de hele wereld om internationale studenten educatieve kansen in de VS te bieden. Dankzij het internationale onderwijsprogramma kunnen internationale studenten studeren in Florida en een Associates -diploma in hun thuisland behalen. Deze graad is gelijk aan de eerste twee jaar van een vierjarige VS. Bachelor diploma. Het college organiseert ook internationale studenten en biedt trainings- en consultatiediensten voor studenten over de hele wereld.

USF moedigt alle studenten aan om internationale leermogelijkheden te verkennen. Meer dan 1500 USF -studenten nemen elk jaar deel aan studieprogramma’s in het buitenland. Deze programma’s variëren van een week tot een volledig jaar en toekennen academisch krediet voor de ervaring. USF -studenten kunnen ook uitgebreide planningshulp krijgen via het University Education Abroad Office, dat uitgebreide ervaring heeft met internationaal onderwijs. Dit kantoor helpt studenten tijdens het planningsproces en biedt alle benodigde informatie om de beste keuze te maken.

Om academische redenen is studeren in het buitenland een uitstekende manier om je horizon te verbreden en verschillende culturen te verkennen. Je zult wereldleiders ontmoeten en een nieuw perspectief op de wereld krijgen. Naast het verkrijgen van academisch krediet, ontwikkelt u ook nieuwe vaardigheden en perspectieven. En bovendien zul je mensen met verschillende achtergronden en culturen ontmoeten, wat van onschatbare waarde is in de wereld van vandaag. Naast het leren over andere culturen, ontmoet je andere mensen die je interesses delen en je inspireren om nieuwe studiegebieden te verkennen.

Ouders moeten de door de universiteit verstrekte gezondheids- en veiligheidsinformatie zorgvuldig evalueren. Bovendien moeten ze zich bezighouden met het besluitvormingsproces en discussies doen over gedrag en veiligheid. Bovendien moeten ouders betrokken zijn bij het hele proces van het inschrijven van hun kind bij het programma. Als er zorgen over gezondheids- en veiligheid zijn, moeten deze worden aangepakt voordat ze een definitieve beslissing nemen over het inschrijven van hun kind. Op deze manier kan de school de veiligheid van de kinderen waarborgen.